MIgrasi Server SEVEN dari cPanel ke Directadm (Се обработува)
 • Важност на пораката - Средна
 • Влијаат Сервер - ID - Seven
 • Proses migrasi panel dari cPanel ke Directadmin pada server SEVEN dilakukan secara bertahap. 

  Untuk ns yang baru menggunakan 

  ns55.hosterbyte-server.com
  ns56.hosterbyte-server.com

  Terimakasih

 • Дата - 30/07/2019 20:10 - 02/08/2019 00:00
 • Последна промена - 30/07/2019 17:12

Статус на сервери

Преглед на нашите сервери во реално време.

Сервер HTTP FTP POP3 PHP инфо % на искористеност Активно време
ID - Beta PHP инфо
ID - Five 2 (DA) PHP инфо
ID - Zero PHP инфо
SG - Billing (DA) PHP инфо
SG - One PHP инфо
US - Delta2 (DA) PHP инфо
Z-ID - NextCloud PHP инфо